Allt du är med om i livet lagras som cellminnen. De bildar alla dina föreställningar. Det här gäller alla människor:

Många cellminnen är känslomässigt smärtsamma
- när minnet triggas mår du dåligt
- värsta fall triggas minnet kroniskt så du alltid mår dåligt
- då blir livet jobbigt, irritationen växer och glädjen försvinner
- ditt självläkningssystem börjar svikta och sjukdomar får fäste

Många föreställningar är felaktiga
- du har fler felaktiga föreställningar än du kan föreställa dig
- du tycker fel om allt mellan himmel och jord
- du fattar beslut som du tror är välgrundade och lurar dig själv
- du skapar onödiga konflikter och försämrar relationer
- din personlighet formas till något du egentligen inte är

Du är omedvetet förblindad
Alla dessa destruktiva cellminnen och felaktiga föreställningar plus alla andra destruktiva energier, du samlat på dig genom livet och tidigare liv förblindar dig.

 


Tänk dig att du betraktar allt i livet genom en fönsterruta som är lite smutsig redan vid födseln och sedan blir skitigare för varje dag. Till slut kan du bara skönja vad som finns därute i livet. Trots att du tror att du har järnkoll på läget så trevar du dig fram som en blind med sin käpp. Det här ger en enorm potential till förbättringar inom dig som väntar på att få väckas till liv.

CMP-healing är en metod mitt emellan healing och bildterapi. Du städar skikt för skikt bort det destruktiva och felaktiga så du kan se allt klarare på ditt liv och hur du lever

Du mår bättre, du får nya insikter, din personlighet utvecklas och du får bättre kontakt med din själ. Det förstärker och ger dig en pålitligare intuition. Du kan agera klokare och medmänskligare. Du blir helt enkelt en bättre människa.

Jag har utvecklat CMP-healing med avgörande hjälp av kunniga väsen som kanaliserat budskap eller planterat dem direkt i mina tankar, samt genom kommunikation via pendel. Du som är andligt intresserad har extra stor glädje av den här metoden

Metoden är sannolikt det mest strukturerade och allomfattande program som finns för att städa mentalt bagage. Och du kan lära dig att göra det själv!


 

CMP-healing, Alice Babs Gata 1B, 39360 Kalmar. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com