Jag utvecklade cellminnesmålning
med hjälp av bön och andlig vägledning,
så även CMP-healing

Jag heter Bengt Persson och hade tidigare utvecklat och arbetat med bl.a. transformationsmålning för att eliminera känslomässiga belastningar.

När jag 2013 fick beskedet om cancer började jag göra transformationsmålningar som en besatt men kände att jag behövde andlig vägledning.


Andlig vägledning

Min fru Anita har mediala gåvor och en klok inre guide. Jag bad henne fråga vad jag skulle göra. Svaret var klart och tydligt: Be! Jag skulle rikta bönen till min kropp och min själ och den högste som skapat mig.

Jag målade och bad. Då uppstod synkronisitet i mina upplevelser, bl.a. upptäckte och läste jag boken Healingkoden om cellminnets betydelse för vår hälsa och utveckling. Upplevelserna fick mig att förstå hur en modifierad version av transformationsmåleri kombinerat med böner skulle kunna omvandla det destruktiva i cellminnena till ljus och kärlek.

Jag började genast experimentera. Självklart började jag med allt som hade med cancern att göra. Jag bad om hjälp. Och hjälp fick jag, och inte bara från min kropp och själ, det är jag helt övertygad om.

Andlig utveckling

Allt gick mycket lätt. Samtidigt som jag helade mina cellminnen från allt som hade med cancern att göra så utvecklades en ny målarprocess, cellminnesmålning, där bönen spelar en avgörande roll. Läs om processen och se alla cellminnesmålningarna i pdf-filen Min resa.

Senare har jag fått förklarat vad det är som gör att cellminnesmåleriet fungerar så bra. Även min äldsta dotter Sara är medial. Hon fick förklaringarna genom kanalisering. Många av dessa texter ingår i vår kursdokumentation.

Några av de drygt 50 målningar kombinerade med böner som Bengt gjorde, under första halvåret efter cancerbeskedet, för att omvandla det destruktiva i cellminnena till ljus och kärlek.

Kvantsprånget

Under året 2018 har metoden tagit ett kvantsprång på initiativ av Vittnet, som tagit aktiv del i utvecklingsarbet och under mina kurser. Jag kan fortfarande knappt fatta att det är sant .

Resultat är tydligt. Cellminnesmåleriet har fått en annan mycket offensivare roll. Bönerna har gjort processerna mycket effektivare på ett häpnadsväckande sätt och pendeln signalerar när de är klara. Detta har öppnat för mycket mer omfattande och djuplodande processer för personlig och andlig utveckling.

Allt har kommit in i mina tankar genom Vittnets försorg. Läs mer om Vittnet genom att klicka på menylänken Själens skäl för CMP-healing.

 

CMP-healing, Alice Babs Gata 1B, 39360 Kalmar. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com