Om du varit med om mentalt jobbiga saker tidigare i livet

Alla destruktiva cellminnen, felaktiga föreställningar och övertygelser försvinner, inklusive dem du har med dig från tidigare liv eller som är nedärvda.

Om du utsätts för mentalt jobbiga saker nu

Det som lagrats tills nu är borta. Det innebär att du kan hantera orsakerna på nya sätt, ur nya friska perspektiv.

Om du haft problem med din fysiska hälsa tidigare i livet

Du frigör nya resurser i ditt självläkningssystem, optimerar och balanserar ditt energisystem samt återställer biofrekvenserna i dina organ och kroppsdelar. Det vill säga att du på ett avgörande sätt förstärkt dina möjligheter att hålla dig frisk.

Om du har problem med din fysiska hälsa nu

CMP-healing kan inte uträtta underverk, men din kropp och själ får ett rejält tillskott av kraft och energi att bekämpa dina krämpor. Hur långt det räcker varierar med person och sjukdomsbild.

Om du har problem med din psykiska hälsa nu

Är orsakerna baserade på händelser i ditt eller tidigare liv, det vill säga mentala belastningar, så försvinner problemen. Är orsakerna genetiska eller har annan biologisk grund kan du åtminstone räkna med att besvären lindras.

Om du känner att livet gått i stå

Du kan se din situation med nya friska ögon och frigör kreativitet och energi att ta itu med ditt liv. Finns det specifika hinder på vägen löser du även upp dem. Du öppnar upp för nya spännande möjligheter i livet.

Om du vill utveckla din medmänsklighet

Medmänsklighet är individens vilja och förmåga att göra världen till en lite bättre plats. Du städar bort det som hindrar dig och stärker de sju egenskaper som skapar medmänsklighet.

Om du vill utveckla din personlighet

Personlighet är individens karakteristiska mönster av känslor, tänkande och beteende. Du städar bort det som hindrar dig och omvandlar de egenskaper, beteenden, självbilder, känsloreaktioner och rädslor som du inte trivs med till något betydligt mer positivt.

Om du mår helt okej

Det är bättre att förebygga än att kurera oavsett om det gäller din fysiska eller mentala hälsa. Du skaffar dig helt enkelt större säkerhetsmarginaler samt kroppsliga och mentala resurser inför det du kommer att möta i livet. Det här gäller även dig som identifierar dig med någon av de andra rubrikerna.

Om du vill utveckla din andliga sida

Allt du hittills läst om vad du kan förvänta dig av CMP-healing renar din själ. Våra andliga vägledare menar att reningen är grundläggande för andlig utveckling. Tyvärr är det många som hoppar över detta direkt till de mer spännande andliga aktiviteterna.

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com