Om du varit med om saker i livet som fortfarande tynger dig känslomässigt eller mentalt kan jag hjälpa dig med en behandling. Det kan handla om allt från mobbning, psykisk och fysisisk misshandel till sjukdom, arbetslöshet och jobbiga relationer.

Ring 0739400900 för att boka tid för en behandling på distans. Då byter vi även några ord om vad du vill ha hjälp med. Sedan ringer du upp på överenskommen dag och tidpunkt.

Då berättar jag lite om processenl, vi avslutar samtalet och jag börjar behandlingen. När den första delen är klar ringer jag upp dig och gör den avslutande delen medan vi är i kontakt med varandra.

Priset är 500 kr. Om behandlingentar tar mer än en timme tillkommer 150 kr per 20:e minut. Beloppet Swishas efter behandlingen.

 

 

Jag kan varmt rekommendera Bengt och Anita då de arbetar på ett gediget sätt och även följer upp så att klienten mår bra efteråt.

Jag var på behandling hemma hos Bengt och Anita i Höstas. Har en längre tid känt en otrolig rädsla för en viss person. Och detta har påverkat mig mycket negativt. Jag mådde verkligen inte bra. Kunde börja skaka i hela kroppen då jag mötte personen eller visste att jag skulle komma att möta denne.

Bengt kunde med sin effektiva pendling hjälpa mig att få ordning på detta. Bengt arbetar mycket närvarande och kan se problemet från olika vinklar. Bengt har ett otroligt tålamod och ser så att problemet är borta innan han lämnar mig. Bengt tar också hjälp av sin fantastiska fru Anita för att kunna finna vad som kan ha orsakat problemet eller vad problemet kan vara. Anita är mycket träffsäker och ser oftast ursprunget på problemet och vad som måste lösas upp.

Jag har även gått en helgkurs tillsammans med dem som var mycket givande. Kommer att gå flera kurser när tillfälle ges. Sen vill jag verkligen tacka för behandlingen senast! Det gav mycket gott resultat, framför allt då det gäller relationen med mina barn. Sen har jag blivit mycket bättre på att stå i min egen kraft och prioritera mig själv.
Åsa Jejdling

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com